Alles draait om Corona

Alles draait om het Corona-virus

Door het nieuwe beleid in onze praktijk voor de komende weken (het is te hopen dat dat maar 3 weken zijn), is het druk aan de telefoon, want het merendeel van alle klachten en problemen willen we telefonisch voor u oplossen. Ook per mail en eventueel beeldbellen wordt en kan er worden gecommuniceerd. 
Patiënten waarvan wij denken dat we ze echt moeten zien, worden ook gezien, maar natuurlijk wordt daarbij gevraagd of ze hoestklachten hebben, koorts, erg verkouden zijn enzovoort. Dit om in te schatten of we in volledige bescherming-outfit iemand moeten ontvangen. 
Aan de telefoon staan we soms verbaasd van het onbegrip van bepaalde patiënten dat ze niet naar de praktijk mogen komen of dat wij niet langs bij de patiënt gaan. 

U LOOPT MEER RISICO OP CORONA ALS U BIJ ONS IN DE PRAKTIJK KOMT OF BIJVOORBEELD IN HET ZIEKENHUIS, REALISEER U DAT !! 

Wij weten als zorgverleners niet of wij reeds besmet zijn met het corona virus !  Er is gelukkig tot op heden niemand van de zorgverleners met koorts, hoesten, benauwdheid enzovoort.  Een paar zijn er wat verkouden, hebben wat keelpijn, maar voor de rest weinig klachten.  

We houden ons streng aan ons deurbeleid, net zoals iedere andere huisartsenpraktijk.  Het is daarom erg stil in de praktijk zelf, waarbij we wel “stilte voor de storm” vrezen. 

‘HEEFT U NOG MONDKAPJES FFP 1, 2 OF 3 OF PLASTIC JASSEN MET LANGE MOUWEN ? WE HEBBEN ZE HARD NODIG !!

We moeten als praktijk anticiperen op de zieke mensen stroom die er staat aan te komen. Dit betekent dat op dit moment dat we veel te weinig beschermingsmiddelen hebben. We houden ons hart vast of onze bestellingen nog op tijd binnenkomen, we wachten er al een aantal weken op. 

‘WE BLIJVEN HOE DAN OOK VOOR U ZORGEN !!’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *