Dokter Petra stopt in januari 2018 bij ons in praktijk

Dokter Petra stopt in januari 2018 bij ons in praktijk: 14 december ’s middags afscheid.

foto huisarts PetraNa 12 jaar bij ons in de praktijk gewerkt te hebben, heeft dokter Petra besloten dat het tijd is voor iets anders. Ze heeft zich de onderwijs kant op ontwikkeld en geeft reeds onderwijs aan praktijkondersteuners somatiek en zal vanaf januari op de Vrije Universiteit Amsterdam ook gaan werken als docent aan huisartsenopleiders (huisartsen die artsen tot huisarts opleiden)
Daarnaast zoekt ze het uitvoeren van de huisartsengeneeskunde op in groter verband met meerdere huisartsen (bijvoorbeeld in een gezondheidscentrum met 7-8 huisartsen) dan hooguit drie, zoals al jaren in onze praktijk het geval is.

Monique is sinds 2006 werkzaam in Huisartsenpraktijk van Loenen (na overname van de praktijk van dokter Konst door dokter van Loenen). Ze heeft bijgedragen aan veel ontwikkelingen in onze praktijk en heeft de 2 verhuizingen van de praktijk meegemaakt. Monique staat onder veel patiënten en collega’s bekend als een fijne en goede huisarts, kritisch op de juiste momenten, goede inbreng in discussies, zorgzaam naar de patiënten toe en ze heeft een aanstekelijke lach. We zullen haar missen !

Hier een bericht van haar aan onze  patiënten:

Beste patiënten,

Ik wil u graag laten weten dat ik per 1 januari 2018 de praktijk ga verlaten.

Velen van u ken ik al sinds 2000, toen ik als jonge huisarts bij dr. Könst begon. Sommigen van u uit de tijd dat ik in 2003 bij dr. Aalbers begon, anderen weer van zeer recent omdat u net in de buurt bent komen wonen. Met sommigen van u veel mee gemaakt, anderen heb ik slechts gezien met kleine kwalen maar in elk geval: BEDANKT!

Bedankt dat ik uw huisarts mocht zijn.

Bedankt voor uw vertrouwen in mij.

Bedankt dat ik een bescheide aandeel in uw leven mocht zijn.

Bedankt dat ik ondanks alle ziekten en zeer met u heb mogen lachen in de spreekkamer.

Bedankt voor de fijne tijd!

Ik ga er vanuit dat dr. Van Loenen een goede opvolger voor mij vindt. Mij rest u veel gezondheid en geluk voor de toekomst te wensen: het gaat u goed!”

Er is een inloopafscheid middag georganiseerd op 14 december van 14.00 – 17.00 uur.

U krijgt hier nog schriftelijk bericht over.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *