Even voorstellen: huisarts Roxane Nuij

Even voorstellen: huisarts Roxane Nuij

Huisarts Roxane NuijIn januari 2018 zal huisarts Roxane Nuij bij ons aan het werk gaan als nieuwe collega. Daarmee komt zij in de plaats van dokter Petra.
In onze sollicitatie procedure bleek zij de meest geschikte kandidaat ten aanzien van onze visie, ontwikkelingen in de toekomst, de handhaving van langdurige continuïteit van zorg en gewoon het gevoel wat we bij haar hadden gedurende de gesprekken.

Huisarts Roxane Nuij:

“Na een lang traject van studeren (6 jaar geneeskunde, 3 jaar huisartsopleiding) ben ik per 28 november 2017 afgestudeerd als huisarts. Ik ben op zoek gegaan naar een vaste werkplek om zo drie
dagen per week continuïteit van zorg te kunnen bieden. Het is prettig om met een vast team te kunnen werken en met patiënten die je gaandeweg steeds beter leert kennen. Het geeft mij veel
voldoening om in mijn werk patiënten te kunnen begeleiden en bij te staan in zowel blije momenten (bijv. zwangerschap) maar ook moeilijke momenten (een slechte uitslag, ziek zijn).

Ik verheug me er erg op om te starten in de praktijk van Dr. Van Loenen, waar ik op de maandag,
dinsdag en vrijdag zal komen te werken. Zo hou ik ook nog wat tijd over voor mijn partner en twee
kleine kinderen.”

Natuurlijk is dokter Nuij nieuw bij ons in de praktijk eAndre van Loenen en Roxane Nuijn voor patiënten zal het even wennen zijn om bij een andere vrouwelijke vaste huisarts  (dan dokter Petra), in onze praktijk op het spreekuur te komen.  We hebben er alle vertrouwen in dat dat goed zal komen.

Dokter Nuij houdt 3 dagen spreekuur, waarbij de enige dag die veranderd in de organisatie de donderdag is. Op de donderdag zal dokter van Loenen vanaf januari 2018, alleen samen met de huisarts in opleiding, aanwezig zijn.
Dokter Nuij zal spreekuur houden op de maandag, dinsdag en vrijdag.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *