Helaas strengere Corona maatregelen

Helaas strengere Corona maatregelen

“Beter teveel beschermende maatregelen dan te weinig”

We balen met zijn allen enorm, maar het is niet anders. Het aantal corona geïnfecteerden neemt toe en ook in Zaanstad is het inmiddels code Oranje. 
We willen u en onszelf goed beschermen tegen het rot Corona virus en dat kan alleen door alle beschermende maatregelen te nemen. 

We droegen zelf als hulpverleners al een mondkapje, maar vanaf heden is het verplicht dat u ons Medisch Centrum met een mondkapje binnentreedt, uw handen ontsmet en zo min mogelijk materiaal in ons centrum aanraakt. Als zorgverlener kan het bijna niet anders dan dat je binnen de 1,5 meter van elkaar komt, maar toch proberen we dat zo kort mogelijk te houden. 

Er mogen maximaal 4 mensen in onze wachtkamer plaats nemen. We zijn druk bezig om een overkapping buiten te creëren, zodat bij regen mensen niet nat hoeven te worden als ze buiten staan te wachten, omdat het maximum van 4 mensen in de wachtkamer is bereikt.  

Waarschuwing: 
Er zijn helaas mensen die het allemaal maar onzin vinden om beschermende maatregelen te nemen en maken er een potje van. Zelfs collega huisartsen.  

Die mensen adviseren we vooral om ver weg van onze praktijk te blijven en een andere huisarts te zoeken die net zoals hen Russisch Roulette met zichzelf en met anderen spelen. 

Houdt u zich niet aan onze strenge maatregelen dan wordt u  uit het centrum gezet en uitgeschreven uit de praktijk. U mag dan een andere huisarts/centrum zoeken. Hetzelfde geldt bij agressie naar ons toe of bij vandalisme. 

We balen absoluut mee met de maatregelen, maar er vallen genoeg patiënten om door het Corona. Je kan er niet om heen, iedereen loopt een risico. 

Corona maatregel huisartsenpraktijk van Loenen