Huisarts in opleiding dokter C. van der Rijst klaar

Huisarts in opleiding dokter C. van der Rijst klaar

Dokter van de Rijst, huisarts in opleiding
Huisarts in opleiding Caspar van der Rijst is per 1 september 2017 klaar met zijn opleiding tot huisarts in onze praktijk. Hij zal onze praktijk verlaten om zijn tweede jaar elders te vervolgen (o.a. in het ziekenhuis).
Dank je wel Caspar voor de leuke en leerzame tijd van het afgelopen jaar ! Je bent een fijne collega.

Afscheidstekst van Caspar:

Vanaf 1 september 2017 ben ik niet meer werkzaam in de huisartsenpraktijk. Ik ga dan naar mijn tweede jaar in de huisartsenopleiding. Een nieuwe huisarts in opleiding neemt dan mijn plaats in. Ik heb het afgelopen jaar met veel plezier hier gewerkt en ontzettend veel geleerd. Ik wil daarom iedereen bedanken voor de fijne samenwerking. Ik zal de praktijk gaan missen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *