Nieuwe huisarts in opleiding: Mirjam van der Brug

Nieuwe huisarts in opleiding: Mirjam van der Brug

Per september 2017 is onze nieuwe huisarts in opleiding Mirjam van der Brug. Hier stelt ze zich even voor:

Nieuwe aios Mirjam van der BrugMet veel plezier start ik vanaf 1 september met mijn opleiding tot huisarts in het VUmc en in huisartsenpraktijk van Loenen. Na mijn studie geneeskunde, die ik begin 2015 met succes heb afgerond, heb ik ervaring op gedaan als arts bij de longgeneeskunde, chirurgie en psychiatrie. Ik heb voor het huisartsen vak gekozen vanwege het afwisselende werk en de persoonlijke zorg. Ik zal aankomend jaar werkzaam zijn op alle dagen behalve de dinsdag. Naast het werk als dokter houd ik erg van sporten, reizen en lekker koken. Tot snel in de praktijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *