Even voorstellen: onze nieuwe collega dokter Elvira Go

Hoi, ik ben Elvira Go en ik kom per 1 augustus dokter Van Loenen en zijn team in deze mooie praktijk versterken. Ik ben onlangs afgestudeerd als huisarts en sta met een frisse blik voor jullie klaar.  Inmiddels ben ik al 6 jaar arts en heb ik brede ervaring op mogen doen op de spoedeisende hulp in zowel binnen- als buitenland, in de ouderengeneeskunde, de kindergeneeskunde en de psychiatrie.

Ik zou mijzelf omschrijven als een levensgenieter. Ik hou van reizen, muziek, lekker eten en de natuur.

Als huisarts ben ik betrokken, open, direct en luister ik ‘tussen de regels door.’ Ik heb een holistische kijk op de mens en de zorg. Dat betekent dat ik ervan uit ga dat alles met elkaar samenhangt en in verbinding staat.

Ik hoop samen met dokter Van Loenen kennis en ervaringen uit te kunnen wisselen, elkaar te kunnen versterken en inspireren met als doel jullie de beste zorg te kunnen leveren.

 

Huisarts Elvira Go