Nieuwe huisarts in opleiding: Mirjam van der Brug

Nieuwe huisarts in opleiding: Mirjam van der Brug

Per september 2017 is onze nieuwe huisarts in opleiding Mirjam van der Brug. Hier stelt ze zich even voor:

Nieuwe aios Mirjam van der BrugMet veel plezier start ik vanaf 1 september met mijn opleiding tot huisarts in het VUmc en in huisartsenpraktijk van Loenen. Na mijn studie geneeskunde, die ik begin 2015 met succes heb afgerond, heb ik ervaring op gedaan als arts bij de longgeneeskunde, chirurgie en psychiatrie. Ik heb voor het huisartsen vak gekozen vanwege het afwisselende werk en de persoonlijke zorg. Ik zal aankomend jaar werkzaam zijn op alle dagen behalve de dinsdag. Naast het werk als dokter houd ik erg van sporten, reizen en lekker koken. Tot snel in de praktijk!

Huisarts in opleiding dokter C. van der Rijst klaar

Huisarts in opleiding dokter C. van der Rijst klaar

Dokter van de Rijst, huisarts in opleiding
Huisarts in opleiding Caspar van der Rijst is per 1 september 2017 klaar met zijn opleiding tot huisarts in onze praktijk. Hij zal onze praktijk verlaten om zijn tweede jaar elders te vervolgen (o.a. in het ziekenhuis).
Dank je wel Caspar voor de leuke en leerzame tijd van het afgelopen jaar ! Je bent een fijne collega.

Afscheidstekst van Caspar:

Vanaf 1 september 2017 ben ik niet meer werkzaam in de huisartsenpraktijk. Ik ga dan naar mijn tweede jaar in de huisartsenopleiding. Een nieuwe huisarts in opleiding neemt dan mijn plaats in. Ik heb het afgelopen jaar met veel plezier hier gewerkt en ontzettend veel geleerd. Ik wil daarom iedereen bedanken voor de fijne samenwerking. Ik zal de praktijk gaan missen!

vakantietijd !

Vakantie van de praktijk: 24  juli t/m 11 augustus 2017

Huisartsenpraktijk van Loenen is gesloten in verband met vakantie van 24 juli t/m 11 augustus.

foto van strand

Vanaf 14 augustus 2017 zijn we weer geopend.
We hopen natuurlijk dat u ook in onze vakantie geen dokter nodig heeft . Is dit wel het geval, kijk dan verder op deze website, wie van onze praktijk de waarnemende huisarts is

Uitlooptijd online

De uitlooptijd van de huisartsen online

Sinds deze week experimenteert dokter van Loenen met het continu bijhouden van de uitlooptijd online.

U kunt dus nu vanaf thuis onze website raadplegen en op de uitloop-icoon drukken om de uitlooptijd zichtbaar te maken. 

Het zijn extra handelingen die de huisarts moet uitvoeren om u op de hoogte te stellen, maar als het experiment lukt is het natuurlijk een goede service voor u. 

Foto van wachtende mensen

Dokter van Loenen bij RTL4

Vanaf 12 maart 2017 zal dokter van Loenen 4 weken lang iedere zondag om 13.30 uur bij RTL4 te zien zijn in het programma Medical Travel, waarbij verschillende onderwerpen in onze praktijk aan bod komen.